UC Lillebælt

Slides fra torsdagens oplæg:

https://docs.google.com/presentation/d/1dfQt2dUGG-TH4z6cLy9qI8Tlw1paokzM3g6rAog4YRE/edit?usp=sharing
Program torsdag
 
8.30                           Præsentation og eksempler på andre kursisters
                arbejde med Web2Beviset
9.00                           Introduktion til Web2Beviset og tankerne bag
10.00                         Kaffe
10.15                         Web2Beviset - fra start til slut.
10.30                         Selvstudie: Udfordringen
11.15                         Opsamling
11.30                         Tilmelding til Web2Bevisets Google+ gruppe
12.00                         Frokost
12.45                         Introduktion til Google+ gruppen
13.00                         Afleveringer i Google+
13.15                          IT didaktik, oplæg
14.00                         Kaffe
14.20                         Gruppe diskussion
15.00                         Opsamling og afrunding
15.15                         Tak for i dag
 
Program  fredag
 
9.15                           Arbejde i to grupper
                                   1) Introduktion til Google Apps for Education
                                   2) Arbejde med eget didaktisk design
11.00                         Pause
11.15                         Resten af dagen: Arbejde med eget didaktisk                                   design samt videndeling, afbrudt af frokost og kaffe
14.45                         Afrunding og tak for i dag

Web2Beviset er et online, modulopdelt kursuskoncept hvor hundredvis af undervisere udvikler, deler og implementerer it-didaktik og digitale læringsformer i egen praksis. Formålet er, at opnå tekniske og didaktiske kompetencer til for alvor, at udnytte læringspotentialet i gratis web 2.0- og mobilapps og sikre, at dine elever udrustes med kompetencer, der matcher det 21. århundrede - uanset dine nuværende it-kompetencer. Masser af videovejledninger, præsentationer, didaktiske idékataloger, korte artikler og medieklip vil med garanti inspirere dig, og et aktivt netværk af fantastiske undervisere er klar til at følges med dig.

Web2Beviset - intro from Web2Beviset on Vimeo.

Inden uge 45 vælges et af de nedenstående 4 moduler. Vejledning ift. tilmelding udsendes af medierådet i uge 43. Tilmeldingen foregår her: http://www.web2beviset.dk/tilmelding


 

Modul - Arbejdsformer
Snyd ikke dine elever for det 21. århundredes lærings-kompetencer! Modulet har fokus på, at udnytte web 2.0 mediernes potentialer til at kvalificere og understøtte samarbejds-, videndelings- og kommunikationsprocesser. Lad deling, feedback, respons og refleksion indgå som naturlige elementer i læreprocesserne og bliv fortrolig med blogs, wikis, mindmaps, projekt- og procesværktøjer og en bred vifte af spændende, kreative, kollaborative tjenester. Få de bedste gratis web 2.0 ressourcer til at spille sammen med velovervejet it-didaktik - og udnyt dette kæmpe læringsmæssige potentiale i din undervisning.
 
Modul - Mobil læring
Flyt læringen ud af klasseværelset og udnyt potentialet i, at langt de fleste elever har en smartphone. Bliv præsenteret for en række mobile applikationer, som du kan bringe i spil, uanset hvilken type smartphone eleverne har. Få inspiration til at lade eleverne reflektere over og dokumentere deres læring, udtrykke sig kreativt, kommunikere og samarbejde ved at bruges deres foretrukne enhed: mobiltelefonen!  
 
Bemærk! Dette modul er udviklet, så du kan bruge din smartphone fra start til slut.

 
 
Modul - Udtryksformer
Internettets mange gratis web 2.0-tjenester åbner for en skattekiste af forskellige udtryksformer. Lad eleverne udtrykke sig kreativt og eksperimenterende i de bedste tjenester og forholde sig kritisk til indhold, deling og design. Bring billeder, lyd, video og tekster sammen i kreative mash-ups og inkludér flere elever i din undervisning. Brug de nye medier på elevernes præmisser for at skabe mening og relevans i undervisningen, samtidig med at dine it-didaktiske overvejelser sikrer faglighed og kvalitet i læreprocesserne. 

 

Modul - Google Apps
Kom under huden på den brede vifte af Google's gratis tjenester og skab et didaktisk fundament bygget op af nogle af de stærkeste webteknologier og mobile apps på markedet. Boost elevernes læring med kollaborative dokumenter, billeder, websider, wikier, interaktive kort, blogs, videoredigering og Google+ og få inspiration til at sætte det hele op med din klasse, årgang eller afdeling.
Google Apps er 100% gratis og tilgængeligt for alle med en Gmail adresse. Nogle skoler og kommuner har en "Google Apps for Education" løsning, der gør at eleverne er oprettet i systemet. Uanset hvilken løsning du har, er der masser af hjælp, vejledning og inspiration at hente i dette modul


 
 


  
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar